John Travolta als travestiet in vrouwenkleding? (Foto)

Geschreven door op 24 mei 2012 om 10:14
John Travolta - Credits: Dylan Ashe via Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Het is de laatste tijd nogal een rotzooitje rond bekend acteur John Travolta. Zo werd hij 2 weken terug nog aangeklaagd wegens aanranding door een drietal masseurs en kreeg hij een rechtszaak aan zijn broek. Maar nu lijkt de Saturday Night Fever ster nou ook bestempeld te worden als een travestiet, dit aangezien er onlangs foto’s van hem in vrouwenkleding opdoken.

height="10" De foto’s, die in handen zijn van het Amerikaanse roddelblad ‘National Enquirer’.
Op de foto is de inmiddels 58-jarige acteur te zien in een roze jurk, volledig opgemaakt en voorzien van een blonde pruik. Hiermee lijkt een zeker ‘sekseschandaal’ in de maak.
Want niet alleen deze shockerende foto’s zijn aanleiding voor een uitgebreide reportage over Travolta, maar ook de echtgenote, Kelly Preston, is naar verluid klaar met hem.

De twee zijn inmiddels ruim 20 jaar getrouwd en hebben 3 kinderen, in 2009 overleed een van hun kinderen aan de gevolgen van de ziekte van Kawasaki. Samen met dit mogelijke dubbelleven van de acteur zou zij het niet meer zien zitten met de Hollywood-ster.

Overigens zou deze foto dateren uit het jaar 1997 en zou het dubbelleven van de acteur dus nu pas aan het licht zijn gekomen. Het is naar alle waarschijnlijkheid dat Travolta deze kleding in ieder geval niet op een filmset droeg, maar in zijn vrije tijd zou hebben gedragen.

Wat denken jullie? Is John Travolta misschien een travestiet? Of haalde hij een grap met ons allemaal uit? Laat het ons weten!

Hier dan de foto!
TravoltaTravestiet
Bron: dailymail.co.uk

Bron foto: holebi.info
Overzicht van John Travolta Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels