Mumford and Sons verbieden mobiele telefoons tijdens concert

Geschreven door op 30 april 2015 om 17:51
Game of Thrones, Mumford & Sons, Ziggo Dome, Uitverkocht, Marcus Mumford (Mumford and Sons) - Foto Ungry Young Man - CC Flickr (CC BY 2.0)

Mumford and Sons gaven afgelopen maandag een concert in het Zuid-Engelse Brighton. Tot verbazing van alle fans moesten ze bij binnenkomst hun mobiele telefoon afgeven.

Hieronder kun je lezen hoe een fan, die erbij aanwezig was, erover dacht.

INTIEME TOUR MUMFORD AND SONS

Het nieuwe album van Mumford & Sons, Wilder Mind, is nog maar kort uit. Het banjoloze album is te koop op bol.com. Ze laten de nummers horen tijdens meerdere intieme optredens. Ook laten ze nieuw werk en muziek horen die nog nooit naar buiten zijn gebracht. Daarom willen ze de inhoud van de concerten nog even geheim houden voor de rest van de wereld. Dat was de reden achter het smartphoneverbod. Helaas kon niet iedereen het waarderen. Twee uur zonder Facebook of Instagram is ook best lang..

Hieronder kun je luisteren naar single ‘Believe’

YouTube player

 

VOOR WAT HOORT WAT

Mumford & Sons gaf ter tegenprestatie natuurlijk ook wat terug. Na het concert, toen de fans hun mobiele telefoons op kwamen halen, vonden ze het mobieltje verpakt in een linnen hoesje zoals op de foto van de fan hierboven te zien is.

 

SMARTPHONEVERBOD OVERAL?

Of het smartphoneverbod overal geldt weten we niet. Erg makkelijk is het in ieder geval niet. Probeer maar eens 60.000 telefoons in te zamelen bij hun show in het Goffertpark op zaterdag 4 juli. Wil je hierbij zijn? Kijk dan even op Topticketshop voor kaarten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Mumford And Sons Nieuws · Nieuws