Red Fang geeft concert in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 5 april 2016 om 11:11

Amerikaanse heavy metalband Red Fang komt naar Nederland! De band staat aankomende augustus in de Utrechtse concertzaal.

Red Fang naar TivoliVredenburg

Amerikaanse heavy metalband Red Fang komt voor een concert naar Nederland! De band staat op zaterdag 6 augustus in TivoliVredenburg Utrecht in de Pandora zaal.

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan. Tickets kan je bemachtigen via de website van TivoliVredenburg. De zaaldeuren gaan open om 19:00 uur ’s avonds en het concert zelf gaat van start om 20:00 uur ’s avonds. Een voorprogramma wordt nog bekendgemaakt.

Nieuw album

Met hun combinatie van jaren ’70 metal en stonerrock stonden ze al in het voorprogramma van grote bands als Mastodon en Opeth, maar ook als headliner kan Red Fang prima uit de voeten! In Utrecht krijgen ze nog een keer de kans om dat te bewijzen. Ook komt de band dit najaar met een nieuw album wat wordt opgenomen samen met producer Ross Robinson. Misschien speelt de band wel één of twee nieuwe nummers..?

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.