METZ geeft concerten in Heerlen, Rotterdam en Groningen

Geschreven door op 22 februari 2016 om 15:14

De Canadese band METZ komt voor een aantal concerten naar Nederland! De band komt onder andere naar Heerlen, Rotterdam en Groningen.

METZ naar Nederland

Zin in een potje noise-rock? Dan heb je geluk, want het Canadese METZ komt naar Nederland! De band staat op maandag 30 mei in de Nieuwe Nor Heerlen, op dinsdag 31 mei in Rotown Rotterdam en op woensdag 1 juni in de Vera Groningen. Kaarten voor het concert zijn inmiddels al in de verkoop gegaan.

De kaartverkoop voor het concert in de Nieuwe Nor Heerlen loopt via de website van Ticketmaster, kaarten voor Vera Groningen en Rotown Rotterdam kan je verkrijgen op de websites van de concertzalen zelf. METZ neemt ook een voorprogramma mee: de support act wordt verzorgd door Solids.

 

METZ – II

De afgelopen jaren heeft de Canadese band niet stilgezeten: op 17 februari 2015 kondigde de band hun tweede studioalbum aan. II werd het vervolg op de selftitled-debuutplaat. Het tweede album kwam uit op 5 mei 2015 in Noord-Amerika en de dag ervoor op andere plekken. De band bracht voor de release van het tweede album een videoclip uit voor het nummer Acetate, wat je hieronder kan beluisteren!

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.