Justin Bieber laat tattoo zetten

Geschreven door op 18 mei 2010 om 15:37
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (Wikimedia Commons) 1

Justin Bieber heeft een tatoeage laten zetten. De zestienjarige tienerster is goed op de hoogte van de trends in de Amerikaanse muziekscene.

Maandag doken er foto’s op van Bieber met een ontbloot bovenlijf. Op zijn heup was een klein vliegend vogeltje te zien. Woordvoerders hebben nog niet gereageerd op het bericht maar de eigenaar van de tattooshop vertelde dat de tattoo al in maart gezet is en dat deze deel uitmaakt van een familietraditie. Jeremy Bieber, zijn vader, was aanwezig bij het zetten van de tatoeage.

Brian Byrne, de mede-eigenaar van ‘Son of a Gun Tatoo’ in Toronto vertelde dinsdag aan MTV news dat de tatoeage 4 of 5 maart gezet is. Volgens Byrne was de hele gebeurtenis geregeld door Justin’s vader Jeremy. Se man die de tatoeage ook daadwerkelijk gezet heeft is Charlie, een hele goede vriend van Justin’s vader. “Het was een cadeautje voor zijn zestiende verjaardag. Zijn vader heeft er één en zijn oom heeft dezelfde”, vertelde Byrne.

Gedurende het zetten bleek Bieber volgens Byrne een echte ‘strijder’. “Hij lag daar en gaf geen kick. Ondanks dat je heup een extreem gevoelig plekje is heeft Bieber zich ontzettend goed gehouden.”

Met alle mediabekendheid die de winkel de laatste paar dagen ontvangen heeft overwegen de eigenaars om de naam te veranderen in de “Tattooed Bieber Shop.” Mocht Bieber nog een plakplaatje willen laten zetten, Brian Byrne en de zijnen hebben al aangegeven dat ze altijd voor hem klaar zullen staan.

ArtiestenNieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws