Justin Bieber naar Ziggo Dome in 2023

Geschreven door op 15 november 2021 om 15:35
Justin Bieber Ziggo Dome, Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) (CC BY-NC-SA 2.0)

Justin Bieber komt terug naar Nederland! Op vrijdag 13 januari 2023 brengt de popster zijn ‘Justice World Tour’ naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

UPDATE: Het concert van Justin Bieber is uitverkocht

Justin Bieber Ziggo Dome

Het concert van Justin Bieber in de Ziggo Dome maakt deel uit van zijn wereldtour. Onder de naam ‘Justice World Tour’ geeft Bieber ruim 90 shows in vijf continenten tussen mei 2022 en maart 2023.

Concertkaarten

Justin Bieber tickets gaan op vrijdag 19 november 2021 in de verkoop. De kaartverkoop begint om 10:00 uur op de website van Ticketmaster. De pre-sale voor American Express kaarthouders begint op dinsdag 16 november om 10:00 uur.

“We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon.” – Justin Bieber

Justice World Tour

De ‘Justice World Tour’ is vernoemd naar Bieber’s nieuwe album ‘Justice’, dat in maart 2021 debuteerde als het meest gestreamde album in 117 landen. Op 20 maart 2023 staat Justin Bieber ook in het Sportpaleis in Antwerpen.

Bron: Greenhouse Talent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.