Guns N’ Roses volgend jaar naar Nederland?

Geschreven door op 30 november 2016 om 12:44
Axl Rose Guns N' Roses - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Komt Guns N’ Roses in 2017 naar Nederland voor een optreden? Die kans lijkt alleen maar groter te worden nu er teasers in Arnhem en Rotterdam zijn verschenen.

Ze komen! Guns N’ Roses komen op 24 juni en 12 juli naar TW Classic en het Goffertpark. Lees er alles over in dit artikel!

Guns N’ Roses naar Nederland?

Eerder deze week dook er al een video op YouTube op waarin gehint werd op een terugkeer van de band naar het podium. Inmiddels lijkt het wel bijna zeker dat de mannen zelfs naar Nederland komen! Dezelfde onderstaande video was gisteren plots te zien bij in ieder geval de stations van Arnhem en Rotterdam. Wanneer en waar de band zal optreden is nog niet bekend.

YouTube player

Originele bezetting

Geruchten over een reünie van Guns N’ Roses doen al een tijdje de ronde. Bijna een jaar geleden was er al sprake van dat de band in originele bezetting, mét Axl Rose en Slash, op tour zou gaan. De optredens op Coachella in april dit jaar deden de geruchten voor een wereldwijde stadiontour alleen maar verder aanwakkeren. Nu lijkt dat dus werkelijkheid te worden.

Bron: Festileaks

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Guns N' Roses Nieuws · Nieuws