Mísia voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 14 juni 2016 om 17:21

Mísia komt naar Nederland! Op 26 januari geeft de Portugese fadozangeres een schitterend concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Mísia concert

Mísia komt voor een concert naar Nederland! De Portugese polyglot staat op donderdag 26 januari in de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De zaal gaat om 19:30 uur open en de aanvang is om 20:15. Er is geen voorprogramma maar met haar ontroerende stem is dat ook echt niet nodig!

Mísia tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de site van TivoliVredenburg.

‘Para Amália’

De Portugees heeft aan het fado van Amália Rodrigues een twist gegeven, wat een schok was voor het conservatieve publiek maar een relevatie voor de rest. Dit is omdat er in haar muziek naast de traditionele instrumenten ook accordeons, piano’s en violen te horen zijn.

Ook zingt de fadozangeres soms in het Spaans, Frans, Catalaans, Engels en zelfs Japans. De teksten in haar nummers komen voornamelijk van de mooie verzen van grote Portugese dichters. Het album ‘Canto‘ uit 2003 wordt door velen gezien als haar masterpiece. Ook andere platen zoals ‘Fado‘ zijn goed ontvangen door fans en critici. In 2015 is haar nieuwe album ‘Para Amália’ uitgebracht. Hieronder het nieuwe nummer ‘Tive um coração, perdi-o‘.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·