YouTube-ster HRVY aankomende zomer naar Paradiso

Geschreven door op 24 mei 2018 om 11:59
Harvey Cantwell (HRVY) - Screenshot Youtube

Harvey Cantwell, ook wel bekend als HRVY, komt naar Nederland! De 19-jarige YouTube-ster en BBC-presentator brengt zijn catchy hits deze zomer naar het podium van Amsterdamse poptempel Paradiso.  

HRVY naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van HRVY! Harvey Cantwell, zoals de jonge ster in het echt heet, komt op woensdag 1 augustus 2018 naar het Amsterdamse Paradiso. Daar brengt hij hits als ‘Personal‘ en ‘Hasta Luego‘ ten gehore.

De 19-jarige Cantwell is bekend van YouTube en is daarnaast een van de jongste presentatoren ooit van de BBC. De Engelse tiener nam wat nummers op in zijn kamer, zette deze op YouTube en Facebook en werd binnen no-time wereldberoemd onder tienermeisjes over de hele wereld.

Hij tekende een platencontract bij Universal Music. Zijn eerste single ‘Thank You‘ vond zijn release in 2013. In 2017 releasete de jonge Brit twee EP’s ‘Holiday‘ en ‘Talk To Ya‘ .

Concertkaarten

Kaarten voor HRVY zijn vanaf vrijdag 25 mei om 10.00 uur onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Wil je de jonge popster ontmoeten? Voor het concert zijn ook speciale VIP-tickets verkrijgbaar, compleet met Meet & Greet en een selfie met de Britse hunk!

Bron: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.