Evanescence geeft op vrijdag 16 juni extra show in 013

Geschreven door op 22 december 2016 om 14:43
Evanescence - Foto: Focka - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Greep je net naast kaartjes voor het concert van Evanescence in 013? Dan is er goed nieuws! De band geeft op 16 juni een extra optreden in de concertzaal en komt speciaal voor de Nederlandse fans een dagje eerder naar Europa!

Let op! De extra show op 16 juni is door 013 tijdelijk weer ingetrokken en ook de voorverkoop vanaf 23 december komt te vervallen. De concertzaal zegt dat het optreden nog niet definitief geannuleerd is en komt snel met meer nieuws!

Evanescence extra show

De eerste show op zaterdag 17 juni verkocht binnen een paar uur uit. Nu komt de band van Amy Lee speciaal voor de fans die misgrepen een dag eerder naar Europa! Op vrijdag 16 juni geeft Evanescence een extra concert in het Tilburgse 013.

Kaarten extra concert

De kaartverkoop voor het extra optreden start op vrijdag 23 december om 10:00 uur. De tickets voor het eerste concert vlogen de deur uit, dus wees er snel bij! Kaartjes zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair

Ticketmaster

Secundair

Topticketshop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.