Ed Sheeran slaat Justin Bieber met golfstick in gezicht

Geschreven door op 2 maart 2017 om 17:13
Justin Bieber - Fotocredits Pascal Parvex (Wikimedia Commons)

Wat een leuke trip naar Japan moest zijn, liep iets anders af dan verwacht. Tijdens de reis is Justin Bieber door Ed Sheeran in zijn gezicht geslagen.

Een ‘Slap in the Face’ voor Justin Bieber

In een interview met website The Guardian vertelt Ed Sheeran een hilarisch verhaal over een tripje naar Japan.

Tijdens deze reis zaten Sheeran en Bieber eerst samen in een bar te drinken, waarna de jongens besloten te gaan golven. Wat een leuk uitje moest worden, resulteerde echter in een bizar ongeval.

Zelf zegt Sheeran het volgende over het voorval:

“Ik en Justin zaten in een Japanse bar. Bieber was nog nuchter, maar ik moet bekennen dat ik zelf behoorlijk lam was. Na een tijdje besloten we naar de golfbaan te gaan. Justin ging met een golfbal in zijn mond op de grond liggen, en zei: ‘ Sla ‘m d’r maar uit’.

Ik dacht nog; ‘Fuck, Ik moet wel goed richten’. En toen sloeg ik. Ken je dat ‘neppe’ geluid van iemand die in de film wordt geslagen? In het echt klinkt het dus meer als een misselijkmakende ‘doffe plof’. Ik zie die vreselijke blik van Justins bodyguard nog steeds voor me. Op dat moment besefte ik, dat ik Justin Bieber zojuist met een golfstick in zijn gezicht had geslagen. Dat was,” concludeerde Ed, “een van de ergste ‘What the fuck?’ momenten ooit.”

Aldus Ed Sheeran.

Op 3 en 4 april geeft Ed Sheeran twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Twee maanden later is ook superster Justin Bieber te bewonderen in Nederland. Hij geeft een optreden tijdens het Pinkpop festival in Landgraaf.

Bron: The Guardian

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.