Pinkpop maakt einde aan geruchten en bevestigt komst Justin Bieber!

Geschreven door op 15 februari 2017 om 10:06
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons)

De geruchten zijn eindelijk bevestigd: Justin Bieber komt naar Pinkpop 2017! De wereldster sluit de eerste dag van het festival, op 3 juni, af.

Justin Bieber laatste headliner Pinkpop

Met de bevestiging van Bieber zijn alle headliners voor Nederlands’ grootste festival bekend. Het festival in Landgraaf wordt dit jaar op 3, 4 en 5 juni gehouden. Geruchten over de komst van de superster hingen al langere tijd in de lucht. Zeker na de aankondiging van DJ Martin Garrix werden deze alleen maar sterker. Deze geruchten zijn nu dus eindelijk bevestigd!

Kaarten voor Pinkpop

Voor het driedaagse festival zijn zowel weekend- als dagkaarten beschikbaar. Kaarten gaan vanaf 11 maart in de verkoop. Tickets zijn onder andere beschikbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Pinkpop

Secundair:

Kaarten Pinkpop

Pinkpop 2017

Eerder kondigde Pinkpop al een flink aantal andere grote artiesten aan. Zo bevestigde het festival de komst van acts als Green DayKings of LeonMartin Garrix en System of a Down.

Bron: Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.