Korn volgend jaar naar het Tilburgse poppodium 013!

Geschreven door op 30 september 2016 om 10:27
Korn - Foto: Kartien Luinenburg (Redactie ArtiestenNieuws)

Begin juni was Korn nog in Nederland voor een show. Nu zijn ze weer terug! Volgend jaar komen de heren weer voor een concert naar ons kikkerlandje. Op 22 maart 2017 geeft de nu-metalband een concert in de 013 in Tilburg!

Korn concert

Schreven we gisteren nog over de nieuwe track die de band gedeeld heeft samen met Slipknot zanger Corey Taylor, vandaag kunnen we aankondigen dat de nu-metalband naar Nederland komt! Op 22 maart 2017 zijn de heren te zien in de 013.

Natuurlijk nemen zij zoals altijd support-acts mee waar je u tegen zegt! De Duitse metalcoreband Heaven Shall Burn gaat de zaal opwarmen. Maar als je denkt dat dat alles is, dan heb je het mis. Korn neemt ook de heavymetal-sensatie HELLYEAH mee. De echte metalliefhebber mag dit concert in de 013 natuurlijk niet missen!

Korn tickets

De kaartverkoop start al op zaterdag 1 oktober om 10:00. Kaarten zijn onder andere te koop bij Ticketmaster.

The Serenity Of Suffering

Heel wat jaren terug, in 1993, werd de band Korn opgericht. Een jaar later bracht de band het gelijknamige debuutalbum Korn uit. Sindsdien gaat het hard; de heren stonden in het voorprogramma van grootheden zoals Megadeth en Ozzy Osbourne. En op welk festivalaffiche heeft de band nou niet gestaan? Na alle jaren zijn ze nog steeds een graag geziene gast op festivals en in concertzalen. Wereldwijd verkocht Korn zo’n vijfendertig miljoen albums waarmee zij dan ook echt tot de top van de metal-scene behoren.

Het nieuwe album The Serenity Of Suffering komt bijna uit en beloofd harder dan de vorige albums te worden. Eerder deelde de band al drie nummers van het album die goed werden ontvangen door de fans. Het is gelukkig bijna zover dat we het hele album kunnen beluisteren, op 21 oktober ligt het album eindelijk in de schappen!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.