‘Best of Ireland’ begin 2020 naar Markant Uden

Geschreven door op 13 december 2019 om 15:24
Best of Ireland - Theater Markant Uden (persmail)

Best of Ireland komt naar Markant Uden! ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan, twee Ierse topvocalisten en een band brengen de beste songs uit de Ierse muziekgeschiedenis ten gehore.

Best of Ireland in Markant Uden

Muziekliefhebbers worden op zaterdag 15 februari 2020 meegenomen op een bijzondere reis door de muziekgeschiedenis van Ierland. Tijdens ‘Best of Ireland’ wordt het publiek getrakteerd op populaire Ierse folkmuziek en verhalen, gebracht door een uitgebreide band met twee Ierse topvocalisten. Niemand minder dan tweevoudig Eurovisie Songfestival deelnemer Johnny Logan is aanwezig als special guest.

Fans kunnen een gevarieerde en energieke avond verwachten, met de muziek van onder meer The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, maar ook Ed Sheeran en Snow Patrol!

Concertkaarten

Tickets voor het speciale concert in Markant Uden zijn per direct verkrijgbaar via de website van het Brabantse theater.

Best of Ireland - Theater Markant Uden (persmail)

Best of Ireland – Theater Markant Uden

 

Bron: Markant Uden

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Sponsored Content