K-Popgroep LST in februari 2020 naar P60

Geschreven door op 12 december 2019 om 19:46
LST - Persfoto Live and Direct Concerts

K-Popgroep LST komt mogelijk volgend jaar naar Nederland! De Koreaanse band heeft een crowdfund-actie opgezet voor een show in poppodium P60. Tickets voor het exclusieve concert zijn momenteel tegen een gereduceerde prijs verkrijgbaar.

K-popband LST in 2020 naar P60

Heb jij K-Pop sensatie LST altijd al live willen bewonderen? Dan is dit je kans! De band heeft een crowdfund-actie opgezet voor zijn allereerste Europese show, die op donderdag 27 februari 2020 moet plaatsvinden in poppodium P60 te Amstelveen. Het concert gaat door wanneer er voldoende tickets verkocht worden.

Kaarten voor het concert zijn momenteel tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar via de website ‘Show4me’. Wanneer er genoeg tickets verkocht worden en het concert definitief doorgang kan vinden, wordt de prijs met 40% verhoogd. Dus wees er snel bij! Wanneer er onvoldoende tickets verkocht worden, krijgen fans het volledige bedrag teruggestort.

 

Bron: Live and Direct Concerts

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·
Artikel Categorieën:
Sponsored Content