Passenger opgepakt vanwege kogel

Geschreven door op 30 november 2012 om 15:02
Passenger - Foto: Editor5807 - Wikimedia Commons

Passenger is door de Duitse douane bijna vastgezet omdat hij een kogel in zijn tas had zitten. De zanger had deze gekregen van een fan en was vergeten dat hij hem bij zich had.

De artiest kreeg een paar weken terug een wel heel apart cadeau van een van zijn fans. De beste dame vond zijn nummer ‘bullets’ zo mooi dat ze een kogel aan de zanger gaf. Hij nam het cadeau aan en stopte het zonder er verder bij na te denken in zijn tas die hij de hele tour bij zich had.

Enkele dagen later vloog hij vanuit Berlijn naar München, eenmaal op het vliegveld moest hij uiteraard langd de douane. De kogel die hij van de fan had gekregen zat echter nog in zijn tas.

Passenger, echte naam Mike Rosenberg, schreef op zijn facebook pagina: “Ik was volledig vergeten dat ik de kogel in mijn tas had welke ik incheckte voor de vlucht van Berlijn naar München… Whoops!! Toen kwam de politie en nam me mee. Nu is alles weer in orde maar ik dacht even dat ik langer in Duitsland zou blijven dan gepland.”

Mike checkt voortaan zijn bagage dubbel voordat hij naar het vliegveld gaat!

Bekijk hier hoe passenger de track ‘bullets’ heeft bedacht met aansluitend de muziek:
Passenger – ‘Bullets’

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Passenger Nieuws