Ozzy Osbourne eerste headliner van Graspop 2018!

Geschreven door op 6 november 2017 om 11:00
Black Sabbath (Ozzy Osbourne) - Foto: NRK P3 - Flickr

De eerste headliner van Graspop 2018 is onthuld! Niemand minder dan ‘The Prince of Darkness’ Ozzy Osbourne betreedt komende zomer het Desselse podium.

Ozzy Osbourne eerste headliner Graspop 2018

Yesss! De eerste headliner van Graspop 2018 is bekendgemaakt! Ozzy Osbourne, de enige echte Prince of Darkness, brengt zijn ‘Farewell World Tour’ in juni 2018 naar het Belgische Dessel. Het wordt het zesde bezoek dat de legendarische Black Sabbath-frontman aan Graspop brengt.

De komende editie van het grote Belgische metalfestival vindt op 22, 23 en 24 juni 2018 plaats. Ozzy zal de laatste dag van het festival afsluiten: op zondag 24 juni. Tickets voor het driedaagse evenement gaan op zaterdag 18 november in de verkoop.

‘Farewell World Tour’

Met zijn show op Graspop neemt de iconische rocker aankomende zomer dus definitief afscheid van zijn Belgische publiek. In een statement liet de zanger echter weten dat zijn afscheidstour niet betekent dat hij nooit meer op het podium verschijnt:

“People keep asking me when I’m retiring,” zegt Ozzy, die zijn liveband bestaande uit gitarist Zakk Wylde, drummer Tommy Clufetos, bassist Blasko en toetsenist Adam Wakeman meeneemt. This will be my final world tour, but I can’t say I won’t do some shows here and there.”

Graspop 2017

Met de bekendmaking van de eerste headliner heeft Graspop direct een enorme naam te pakken. Daarmee zet het de lijn van 2017 gewoon door! Tijdens de vorige editie stonden een aantal van de grootste rock- en metal acts ter wereld op het Desselse podium, waaronder Rammstein, Deep Purple en Scorpions.

 

Bron: Persbericht Graspop Metal Meeting

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.