Noel Gallagher: “Ik zal nooit meer het podium met Oasis betreden”

Geschreven door op 17 november 2017 om 11:52
Liam en Noel Gallagher (Oasis) - eigen creatie (origineel YouTube screenshot en Jose Francisco Del Valle Mojica, Wikimedia Commons)

Oasis zal nooit meer bij elkaar komen, aldus Noel Gallagher. De voormalig gitarist van de Britpopband stelt dat zijn broer Liam verantwoordelijk is voor alle haat die zijn familie op social media krijgt en zal daarom nooit meer het podium met hem delen.

Noel Gallagher sluit Oasis reünie definitief uit

Helaas, er komt geen Oasis-reünie. Noel Gallagher is helemaal klaar met zijn broer Liam. In een interview met BBC Radio 4 geeft de singer-songwriter aan dat hij nooit meer het podium zal betreden met de iconische rockband. Liam laat zich op social media met grote regelmaat negatief uit over zijn oudere broer, waarop Noel onlangs al zei dat Liam ‘psychiatrische hulp’ nodig heeft.

“Ik zal nooit meer het podium met die band betreden”

Noel vindt dat zijn broer verantwoordelijk is voor alle online haat die zijn familie op social media krijgt. “Mijn vrouw en kinderen zitten op social media en mensen zitten daar achter ze aan. Het is erg lelijk. Mijn vrouw heeft me dingen laten lezen die mensen over haar schrijven en het is een schande. Mijn dochter laat dingen zien die mensen aan haar sturen met betrekking tot Oasis. Het is schandalig.”

“Dit maakt me er enkel zekerder van dat ik nooit meer met die band het podium zal betreden,” zegt Noel. “Mensen zitten achter mijn familie aan en dat heeft één specifiek persoon (Liam) gelegitimeerd. Daarom heeft men het laatste van Oasis gezien,” besluit de zanger/gitarist.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.