Noel Gallagher is het zat: “Liam heeft psychiater nodig”

Geschreven door op 10 oktober 2017 om 11:11
Liam en Noel Gallagher (Oasis) - eigen creatie (origineel YouTube screenshot en Jose Francisco Del Valle Mojica, Wikimedia Commons)

Noel Gallagher heeft flink uitgehaald naar zijn broer Liam Gallagher. De voormalig gitarist van Oasis is alle beledigingen van zijn broer helemaal zat.

Noel Gallagher is het zat

Noel Gallagher is het zat en heeft flink uitgehaald in de richting van zijn broer Liam Gallagher. De twee broers liggen al jaren met elkaar in de clinch en vooral Liam kan het vaak niet laten om zijn mening te uiten over zijn oudere broer.

One Love Manchester

Onlangs was het weer raak: Liam nam het Noel kwalijk dat hij niet aanwezig was bij One Love Manchester, het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. In juni liet Liam al weten dat hij teleurgesteld was door de afwezigheid van zijn broer.

Noel verdedigde zich door te stellen dat hij nooit gevraagd was voor het benefietconcert, maar volgens Liam is hier niks van waar. De oud-frontman van Oasis claimde op 8 oktober dat hij ‘bewijs’ heeft dat Noel wel degelijk gevraagd was voor de show.

“Liam heeft een psychiater nodig”

Noel Gallagher was in september wel aanwezig bij de heropening van de Manchester Arena, waar de aanslag in mei plaats vond. Liam noemde de aanwezigheid van zijn broer bij het We Are Manchester benefietconcert slechts een ‘PR stunt’.

In gesprek met The Sunday Times reageert Noel op de uitspraken van zijn jongere broer: “Hij heeft een psychiater nodig. En dat zeg ik niet als grap. Jonge inwoners van Manchester zijn vermoord, jonge muziekfans werden afgeslacht. En hij weet het, tot tweemaal toe, naar zichzelf te verdraaien. Hij heeft hulp nodig.”

Strijd op de hitlijsten

Een verzoening tussen de twee broers lijkt inmiddels verder weg dan ooit. Naast de verbale strijd kunnen de oud-Oasis bandleden binnenkort ook op de hitlijsten met elkaar concurreren. Liam bracht onlangs zijn debuut soloalbum ‘As You Were’ uit, terwijl Noel en zijn High Flying Birds in november met de plaat ‘Who Built the Moon’ komen.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...