Deathpunkband Turbonegro in maart 2018 naar Paradiso Noord

Geschreven door op 25 oktober 2017 om 11:51
Turbonegro - Foto Achim Raschka (Wikimedia Commons)

Turbonegro komt naar Nederland! De Scandinavische grondleggers van het deathpunk-genre betreden op 3 maart 2018 het podium van Paradiso Noord.

Turbonegro naar Paradiso Noord

Goed nieuws voor fans van Turbonegro! Na een periode van stilte is de Noorse band weer terug en volgend jaar komen de rockers naar Nederland! De Scandinavische band betreedt op zaterdag 3 maart het podium van Paradiso Noord in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Sexual Harassment’

De Noorse rockband werd in 1989 opgericht en werd halverwege de jaren negentig steeds populairder. Toch besloot de band in 1998 uit elkaar te gaan, voornamelijk vanwege de drugsverslaving en mentale gesteldheid van frontman Hank von Helvete. Na een succesvolle periode van afkicken, keerde Turbonegro in 2002 terug met frontman Von Helvete. In 2010 werd bekend dat de zanger de band alsnog had verlaten.

De band heeft inmiddels negen studioalbums achter haar naam staan, waarvan het uit 2012 afkomstige ‘Sexual Harassment’ voorlopig de laatste is. De band scoorde in haar carrière bescheiden hits met veel nummers met pakkende namen als ‘All My Friends Are Dead’ en ‘Fuck The World’.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.