Tino Martin concerten in Den Haag en Amsterdam razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 18 oktober 2017 om 10:58
tino martin - Fotocredits LotteV 86 - (Wikimedia Commons)

De concerten van Tino Martin in Carré Amsterdam en AFAS Circustheater in Den Haag waren beiden razendsnel uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Tino Martin uitverkocht

Tino Martin is populairder dan ooit! Zijn concerten in Amsterdam en Den Haag waren beiden in een mum van tijd compleet uitverkocht.

De volkszanger geeft op 28 januari 2018 een optreden in Carré Amsterdam. Een dag later, op 29 januari, staat Tino in het Haagse AFAS Circustheater.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Gelukkig zijn er nog manieren om alsnog aan tickets te komen.

  • Laat aan iedereen weten dat je op zoek bent naar concertkaarten. Plaats dus oproepen op Facebook en Twitter. Misschien kan iemand binnen je netwerk helpen om aan kaarten te komen.
  • Check Marktplaats, Ticketswap of een betrouwbare secundaire ticketshop. Je betaalt wel wat meer, maar je hoeft het Tino Martin concert in ieder geval niet te missen.
  • Doe mee aan prijsvragen op internet en op de radio. De kans is klein, maar je kunt het altijd proberen.
  • Volg ArtiestenNieuws op Facebook. Wij laten het je direct weten zodra de volkszanger extra tickets of een nieuwe show aankondigt.

 

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·