Extra shows Acda en De Munnik razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 30 maart 2023 om 12:22
Acda en de Munnik - Foto's: Danny Tax (Flickr, CC BY 2.0) en Derk Stenvers (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De extra aangekondigde concerten van Acda en De Munnik zijn uitverkocht! De tickets vlogen donderdagochtend razendsnel de deur uit. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Extra shows Acda en De Munnik uitverkocht

Thomas Acda en Paul de Munnik kondigden onlangs hun terugkeer aan met een gloednieuwe single en een reeks concerten in de Ziggo Dome. Tickets voor deze shows, die in oktober 2023 plaatsvinden, waren destijds razendsnel uitverkocht. Daarom besloot het duo om extra concerten aan te kondigen.

Ook het drietal extra shows (op  donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december) was donderdagochtend binnen een mum van tijd uitverkocht. De zangers staan zodoende maar liefst zes keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Zat jij donderdagochtend klaar maar is het je niet gelukt om tickets te scoren voor een van de concerten? Dan hebben we hier een aantal tips voor je waardoor je Acda en De Munnik dit jaar toch live kunt bewonderen:

  1. Blijf het verkooppunt in de gaten houden. Er kunnen op latere momenten altijd nog extra tickets vrijkomen.
  2. Volg Artiesten Nieuws op social media en ontvang alle informatie wanneer deze eventuele extra tickets vrijkomen of wanneer er een extra concert aangekondigd wordt.
  3. Bestel tickets via een alternatief verkooppunt zoals TopTicketshop. Je betaalt hier vaak wat meer, maar je bent in ieder geval verzekerd van een kaartje voor het concert!
  4. Gebruik je sociale netwerk. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets voor het concerten door oproepen te posten op sociale media.
  5. Ga op zoek naar prijsvragen! Radiostations geven bijvoorbeeld regelmatig kaarten weg voor grote concerten zoals deze.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Acda en de Munnik Nieuws · Artiesten · Nieuws