Acda en De Munnik terug met single en show in Ziggo Dome

Geschreven door op 23 maart 2023 om 18:36
Acda en de Munnik - Foto's: Danny Tax (Flickr, CC BY 2.0) en Derk Stenvers (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Acda en De Munnik zijn terug! Het duo kondigde zijn comeback aan met een gloednieuwe single en een concert in de Ziggo Dome.

Acda en De Munnik kondigen comeback aan

Thomas Acda en Paul de Munnik zijn weer bij elkaar! Het duo kondigde donderdagmiddag zijn terugkeer aan in de middagshow van Qmusic. Het tweetal, dat in 2014 aankondigde te gaan stoppen, heeft ter viering van de reünie een gloednieuwe single uitgebracht genaamd ‘Morgen Wordt Fantastich’.

Naast een nieuwe nummer kondigden Acda en De Munnik ook een groot concert in de Ziggo Dome aan. De show in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2023.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op zaterdag 25 maart om 10:00 uur in de verkoop via de website van het duo. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Qmusic

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.