Boef scheldt vrouwen die hem lift gaven uit voor ‘hoer’

Geschreven door op 2 januari 2018 om 14:00
Boef @ XITE Awards - Fotocredits: Chenneti Ascencion (Artiestennieuws)

Opnieuw flinke ophef rondom Boef. De rapper plaatste een video op Snapchat waarin hij drie vrouwen die hem een lift gaven uitscheldt voor ‘hoer’.

Boef scheldt behulpzame vrouwen uit voor ‘hoer’

Boef  heeft zich de woede van veel mensen op de hals gehaald door drie behulpzame vrouwen voor ‘hoer’ uit te schelden. Telegraaf meldt dat de 24-jarige artiest op Nieuwjaarsdag met een lekke band kampte, waarna drie behulpzame vrouwen hem een lift aanboden. Boef deelde vervolgens een video via Snapchat, waar hij schrijft: “Opgehaald door drie kechs”. ‘Kech’ is Marokkaans Arabisch voor hoer.

“Je bent gewoon een kech”

De video zorgde al snel voor flink wat ophef, maar dit weerhield de rapper en vlogger er niet van om later nogmaals zijn mening te verkondigen via Snapchat. Hij had een nieuwe boodschap voor ‘al die kechs’: “Wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech.”

De rapper lijkt dus aan te geven dat vrouwen die uitgaan, korte rokjes dragen en alcohol drinken, ‘hoeren’ zijn. Wanneer een vrouw geen hoer is? “Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, lief doet, naar mama en papa luistert, dan noem ik je een vrouw.” Duidelijk.

 

Bron: Telegraaf

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rapper Boef Nieuws