Nieuwe single Jan Smit goud

Geschreven door op 19 november 2012 om 17:26
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

De nieuwe single van Jan Smit ‘Sla je Armen Om Me Heen’ is al tienduizend keer verkocht. De zanger liet vanmiddag op Twitter weten dolblij te zijn met de ‘gouden status’ van zijn laatste single.

Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr

Jan Smit – Fotograaf: Martijn Kleingeerts – Flickr

De single is al meer 10.000 keer verkocht en Jan Smit ontving vanmorgen de bijbehorende gouden plaat. Hij liet via Twitter weten erg blij te zijn met dit goede begin van de week:

Oorspronkelijk zong Smit de single alleen in voor zijn album ‘Vrienden’ maar daarna zong hij de single alsnog samen met Roos van Erkel in voor de film ‘Het Bombardement’, waarin de 26-jarige zanger  zijn acteerdebuut maakt. Van Erkel is zijn tegenspeelster in de oorlogsfilm, die vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Het was al duidelijk dat de single goed bezig was. Zo staat de single al 4 weken lang in de top 10 van de Nederlandse Single top 100, waarvan 2 weken op de eerste plaats. Het was daarmee al de zeventiende (!) nummer 1 hit van Jan Smit.

Jan Smit- Sla Je Armen Om Me Heen

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Jan Smit Nieuws · Nieuws