Bob Wayne voor concert naar Hedon Zwolle

Geschreven door op 30 maart 2016 om 12:19

De Amerikaanse countrygitarist- en zanger Bob Wayne komt voor een concert naar Nederland! De muzikant staat in september op de planken in Hedon Zwolle.

Bob Wayne naar Hedon Zwolle

Amerikaans countrygitarist- en zanger Bob Wayne komt voor een concert naar Hedon Zwolle! Hij geeft een concert in de kleine zaal op zondag 11 september. Deuren gaan open om 20:30 uur en het concert zelf begint om 21:00 uur ’s avonds. Er is deze avond geen voorprogramma aanwezig.

Kaarten voor het concert kosten €11,50 en zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van Hedon Zwolle. Let op: je hebt wel een account nodig voordat je kan bestellen.

Country & blues

Wayne kan je uittekenen in een leren jack, een bandana om zijn hoofd en omringd door bandleden met banjo’s en gitaren. Met als grote inspiratiebron countryhelden als Johnny Cash en Willie Nelson brengt Bob Wayne met zijn rauwe stem een ode aan de onvervalste Amerikaanse blues en country. Sinds 2006 bracht de Amerikaan al ruim zeven studioalbums uit.

Zijn nieuwste plaat komt snel al uit, dus noteer het in je agenda: op 15 mei ligt Hit The Hits in de schappen.

 

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.