Guido Weijers met masterclass over geluk langs Nederlandse theaters

Geschreven door op 21 juni 2019 om 16:41
Guido Weijers - Fotocredits Ismael Lotz (Wikimedia Commons)

Guido Weijers is ook in theaterseizoen 2019-2020 te zien in theaters door heel Nederland. Dit keer niet met een cabaretvoorstelling, maar voor een college over geluk.

Guido Weijers op tour met college

Verwacht in theaterseizoen 2019-2020 geen cabaret, maar een theatercollege van Guido Weijers! In februari 2020 start de cabaretier met de reprise zijn eigen masterclass over geluk. De comedian trapt de reeks voorstellingen af met een optreden in Huizen. Hier betreedt hij op woensdag 5 februari 2020 het podium van De Boerderij. In de daaropvolgende maanden doet Weijers theaters aan in onder meer Arnhem, Nijmegen, Maastricht, Zwolle en Amstelveen. Op zaterdag 30 mei 2020 wordt de tour afgesloten met een show in De Kleine Willem in Enschede.

Het volledige overzicht van de shows is te bekijken op guidoweijers.nl.

Theaterkaarten

Tickets zijn reeds te verkrijgen via de desbetreffende theaters. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Wat is geluk? Is Twente gelukkig?

WAT IS GELUK VOOR JOU? (TWENTE OPGELET!)Het echte antwoord vind je in een 100 minuten durend, vrolijk en wetenschappelijk theatercollege van Guido Weijers. Te zien in de intieme zalen van ALMELO, Holten, BORNE, Haaksbergen, HENGELO, Ommen, ENSCHEDE, Dedemsvaart en OLDENZAAL.Kortom, eindelijk vaak dichtbij in TWENTE komend theaterseizoen!Bestel nu snel, dan heb je nog geluk! www.puurgeluk.nl

Posted by Guido Weijers on Friday, June 7, 2019

Masterclass geluk

Tijdens het theaterseizoen 2019-2020 brengt Guido Weijers de reprise van zijn theatercollege naar Nederlandse theaters. In 2017 was het oorspronkelijk de bedoeling dat hij deze show eenmalig zou geven, maar vanwege het succes begint de bekende cabaretier in 2020 al aan een vierde tournee. Wijers benadert het onderwerp ‘geluk’ van een wetenschappelijke hoek. Speciaal voor deze voorstelling volgde hij dan ook masterclasses over de grondslagen van geluk aan de Erasmus Universiteit, deed hij zelfstudies en ging hij in Bhutan op zoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

Benieuwd geworden? Bekijk hier een video van de show uit 2019:

 

Bronnen: guidoweijers.nl, Facebook, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.