For Today voor afscheidsconcert naar De Helling Utrecht

Geschreven door op 13 juli 2016 om 14:21
For Today - Foto: Mattie Montgomery | Wikimedia Commons

For Today gaat op Farewell Tour en komt daarom naar Nederland! Op 26 oktober geeft de Amerikaanse metalcoreband een afscheidsshow in De Helling, Utrecht.

For Today - Foto: Mattie Montgomery | commons.wikimedia.org

For Today – Foto: Mattie Montgomery | commons.wikimedia.org

For Today concert

For Today heeft aangekondigd dat 2016 hun laatste jaar samen zal zijn en gaat daarom op een uitgebreide Farewell Tour. Op woensdag 26 oktober geeft de metalcoreband een concert in De Helling in Utrecht. De zaal gaat om 19:30 uur open en de aanvang is om 20:15 uur. Mis deze laatste Nederlandse optreden niet; het belooft een geweldige avond te worden!

For Today tickets

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van De Helling.

Farewell

Na 11 jaar en 6 volledige albums besluit de christelijke band te stoppen en een new chapter in hun leven te beginnen met hun familie. In 2015 hebben de Amerikanen het laatste album ‘Wake‘ uitgebracht waarmee ze hun bestaan als band geweldig afsluiten. De nieuwe plaat is ongelooflijk creatief en bevat progressieve elementen en atmosferische gitaarwerk dat perfect samen gaat met traditionele metalcore. Het is dan ook niet gek dat het een van hun beste albums is. De fans vinden het natuurlijk jammer dat de leden uit elkaar gaan, maar een afscheidsshow slaan ze niet af. Hieronder ‘Bitter Roots‘.

YouTube player

Bron: De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.