Kim Wilde geeft zes intieme concerten in Nederland

Geschreven door op 2 februari 2016 om 12:08
Kim Wilde - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Andrew Hurley

De Britse zangeres Kim Wilde komt niet één, niet twee, maar zes keer naar Nederland! De new wave-ster geeft op zes verschillende locaties verspreid door Nederland intieme concerten.

Kim Wilde naar Nederland

 

Britse zangeres Kim Wilde komt dit jaar naar Nederland! De zangeres geeft in totaal zes concerten in theaters verspreid over Nederland. De concerten vinden plaats in vrij kleine theaters, waardoor er een intieme sfeer ontstaat tussen de zangeres en het publiek. De kans is wel aanwezig dat de concerten, mede door de kleine capaciteit, snel uitverkopen. Wees er dus op tijd bij! Kijk hier voor een overzicht van de concerten, komt Wilde ook bij jou in de buurt?

De kaarten voor de concerten gaan aanstaande donderdag 4 februari in de verkoop. Kaarten kan je verkrijgen via de websites van de theaters.

Kids in America

Kim Wilde brak met haar debuut Kids in America in 1981 direct internationaal door. In totaal verkocht ze ruim dertig miljoen albums en singles. Haar grootste hits waren Chequered love, Cambodia, View From a Bridge en Never Trust a Stranger. In 2003 maakte ze een comeback dankzij de single Anyplace, Anywhere, Anytime, welke samen werd opgenomen met Nena. Momenteel werkt Wilde aan een nieuw album wat mogelijk nog dit jaar uitkomt.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.