André Rieu in 2020 met Nieuwjaarsconcert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 27 maart 2019 om 11:14
Andre Rieu - Fotograaf: Charlie1965nrw - Bron: Wikimedia Commons

In januari 2020 is het weer tijd voor het traditionele Nieuwjaarsconcert van André Rieu! Ook dit jaar vindt het evenement plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome.

André Rieu naar Ziggo Dome

In januari 2020 luidt André Rieu het nieuwe jaar traditiegetrouw in met zijn Nieuwjaarsconcert! Op zondag 11 januari 2020 vindt het evenement plaats in de Ziggo Dome te Amsterdam. De wereldberoemde violist is trots om deze show te mogen aankondigen. “De Nieuwjaarsconcerten zijn altijd heel bijzonder vanwege de feestelijke sfeer. Ik kan geen betere manier bedenken om mijn nieuwe wereldtournee te beginnen en het nieuwe jaar in te luiden dan met mijn geliefde fans in Nederland en België!”, zegt de levende legende tegen de concertzaal.

Concertkaarten

Tickets gaan op vrijdag 29 maart om 10:00 uur in de verkoop via de website van de muzikant. Uitverkocht? Kijk hier.

André Rieu

De concerten staan bekend om zijn verrassingen, melodieën uit films, musicals en opera’s en de wereldberoemde walsen. Samen met zijn Johann Strauss Orkest, internationale solisten, honderden dansers en zijn eigen koor reist de muzikant al jaren de wereld over. Desalniettemin blijft Rieu een Limburger in hart en nieren en geeft hij elk jaar meerdere shows op het Vrijthof in Maastricht, zo ook in 2019.

 

Bron: Ziggo Dome, Facebook, Sportpaleis

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.