IJslandse componist Ólafur Arnalds in 2018 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 28 november 2017 om 11:17
Ólafur Arnalds - Foto Estonian Foreign Ministry (Wikimedia, CC BY 2.0)

Ólafur Arnalds komt naar Nederland. De IJslandse componist staat op zaterdag 19 mei 2018 in het Utrechtse TivoliVredenburg.

Ólafur Arnalds naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Ólafur Arnalds! De IJslandse componist keert in 2018 terug naar Nederland. Arnalds, die in oktober nog in Het Concertgebouw in Amsterdam stond, betreedt op zaterdag 19 mei het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.

Concertkaarten

Tickets voor het concert van de componist gaan op vrijdag 1 december in de verkoop. Deze zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.nl

Nieuw album

Arnalds begon zijn muziekcarrière als drummer in hardcore- en metalbands, maar besloot al snel om zich op een totaal andere muziekstijl te richten. De componist staat tegenwoordig bekend om zijn dromerige muziek, die stijlen als neoclassicisme en elektronica met elkaar vermengd.

De IJslandse muzikant bracht tot nu toe drie studioalbums en een flink aantal singles en EP’s uit. In 2013 verscheen zijn laatste album: ‘For Now I Am Winter’. In april moet het nieuwe album van Arnalds uitkomen.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.