Avishai Cohen Trio komt naar Theaters Tilburg

Geschreven door op 22 februari 2016 om 12:43

Het Avishai Cohen Trio komt naar Theaters Tilburg! Het trio onder leiding van bassist Avishai Cohen staat eind maart in de schouwburg.

Avishai Cohen Trio in Tilburg

De legendarische Israëlische bassist Avishai Cohen komt naar Theaters Tilburg! De bassist neemt twee -ook uit Israël afkomstige- getalenteerde muzikanten mee. Op drums speelt deze avond Daniel Dor en piano wordt uitgevoerd door pianist Omri Mor.

Het concert vindt plaats op woensdag 30 maart en gaat van start om 20:30 uur. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en kan je verkrijgen via de website van Ticketmaster.

Avishai Cohen

Avishai Cohen vestigde de afgelopen twee decennia zijn naam als een van de beste bassisten ter wereld. Hij verbindt muziekstijlen van alle uithoeken van de wereld, vermengt jazz met invloeden uit rock en klassieke muziek, en weet daarnaast in zijn spel als geen ander Arabische en Afrikaanse ritmes neer te leggen.

Het Trio bracht in februari vorig jaar het album From Darkness uit.

 

Bron: Theaters Tilburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.