Israelische double-bassist en componist Avishai Cohen naar Melkweg

Geschreven door op 29 mei 2018 om 10:48
Avishai Cohen - foto: Gauthier Vandemoortele - bron: Wikipedia

Avishai Cohen komt weer naar Nederland! De Israelische bassist, zanger en componist geeft in de Melkweg een optreden dat in het teken staat van zijn nieuwe album ‘1970’.  

Avishai Cohen naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Avishai Cohen! De jazzmuzikant komt weer naar Nederland! Eerder dit jaar was de bassist, zanger en componist nog voor meerdere shows in ons land te vinden. Dit keer geeft de Israeliër op zondag 4 november 2018 een exclusief concert in de Melkweg, Amsterdam. Cohen is eerder, deze zomer, ook te vinden op North Sea Jazz Festival 2018.

Concertkaarten

Tickets voor Avishai Cohen zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop is direct gestart.

‘1970’

Het concert in de Melkweg staat in het teken van het nieuwe album ‘1970‘ van de muzikant. De plaat is met zijn popsound meer mainstream dan we van Cohen gewend zijn, die voornamelijk bekend staat om jazz en ladino traditionele nummers. Avishai speelt op het album niet alleen bas en componeert, maar zingt ook.

Bron: Melkweg, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.