Frustratie op Twitter door kaartverkoop concerten Taylor Swift

Geschreven door op 12 juli 2023 om 15:15
Taylor Swift - Foto: Raph_PH (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De voorverkoop voor de concerten van Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA is woensdagmiddag gestart. Erg soepel verloopt deze echter niet, zo blijkt uit veel gefrustreerde reacties van fans op Twitter…

Frustratie door kaartverkoop Taylor Swift

Taylor Swift komt in de zomer van 2024 naar Nederland! De zangeres kondigde onlangs drie concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA aan, op 4, 5 en 6 juli 2024. De voorverkoop van deze concerten ging woensdagmiddag van start, maar deze zorgt voor veel frustratie op Twitter.

Fans die een van de concerten bij willen wonen moesten zich voorafgaand inschrijven voor een loting. In deze loting maakten fans kans op codes om toegang te krijgen tot de pre-sale. Maar wie dacht dat een code ook daadwerkelijk een garantie was op tickets, lijkt nu bedrogen uit te komen. Op Twitter wordt massaal geklaagd over de lange wachtrijen voor de concerten. Fans vermoeden dat er veel meer codes uitgegeven zijn dan het beschikbare aantal tickets.

Torenhoge ticketprijzen

De wachtrij is echter niet het enige punt van frustratie bij fans. Ook de ticketprijzen zorgen bij veel fans voor woede. Prijzen waren voorafgaand aan de voorverkoop nog niet bekend, waardoor fans die wel door de wachtrij kwamen voor een onaangename verrassing kwamen te staan.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Taylor Swift Nieuws