Peaches voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 30 juni 2016 om 10:59
Peaches - Foto: Kmeron | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Peaches komt naar Nederland! De Canadese zangeres/performer geeft in november twee bijzondere optredens in Utrecht en Nijmegen!

Peaches - Foto: Kmeron | Flickr

Nisker – Foto: Kmeron | Flickr

Peaches concert

Merrill Beth Nisker, beter bekend als Peaches, komt deze herfst naar Nederland! De Canadese zangeres/performancekunstenaar geeft op woensdag 16 november een concert in de Pandora zaal van Tivolivredenburg in Utrecht en op donderdag 17 november wordt Doornroosje in Nijmegen bezocht.

Peaches tickets

De voorverkoop begint op 1 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van TivoliVredenburg.

‘Rub’

De 47-jarige Canadees is sinds 1990 actief en heeft sindsdien zes albums uitgebracht. In haar muziek en performance art spelen seks en gender een grote rol. Dit is ook te zien aan de controversiële titels van haar albums. Zo is de naam van haar succesvolle vierde album ‘Impeach My Bush’ en heet haar nieuwste plaat ‘Rub’. De zangeres heeft samengewerkt met onder andere Iggy Pop, Joan Jett, Yoko Ono, Josh Homme en Beth Ditto. Hieronder het nieuwe nummer ‘I Mean Something‘ met Feist.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·