Rapgroep Migos brengt derde studioalbum ‘Culture II’ uit

Geschreven door op 23 januari 2018 om 15:06
Migos - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: The Come Up Show - (CC BY 2.0)

Migos fans opgelet! Het Amerikaanse hiphop-trio heeft de releasedatum van het nieuwe album bekendgemaakt. Het studioalbum, ‘Culture II’, komt uit op vrijdag 26 januari.

Migos brengt nieuw materiaal uit

Uitstekend nieuws voor fans van Migos. De populaire hiphop-formatie uit Amerika brengt op vrijdag 26 januari het derde studioalbum uit, genaamd ‘Culture II‘. Dit album is het vervolg op ‘Culture‘ en het debuutalbum ‘Yung Rich Nation‘. In augustus 2017 waren de mannen al te bewonderen op Lowlands 2017.

De tracklist van het nieuwe materiaal is nog niet bekendgemaakt door de groep. Wel is bekend dat er op de plaat samenwerkingen staan met o.a. Cardi B en Nicki Minaj. Eerder werkte de artiesten al samen met zangeres Katy Perry.

Producers

Rapper Quavo van de groep heeft via een Instagram-post laten weten welke producers hun bijdragen hebben geleverd op het nieuwe album.

Onder andere; Metro Boomin, Honorable C Note, Buddah Bless, 808 Gods, Pharrell Williams, Cardo, Cassius Jay, Zaytoven, Rick Racks, OG Parker, Fki, Mike Dean (In samenwerking met Kanye West), Earl the Pearl en Quavo zelf hebben de plaat geproduceerd.

U M A D E T H A C U T ??? C U L T U R E I I 1 / 26 / 18

Een bericht gedeeld door QuavoHuncho (@quavohuncho) op

Supastars

De veelbesproken track ‘Motorsport‘, in samenwerking met Nicki Minaj en Cardi B, is ook afkomstig van het nieuwe album. Op 20 december 2017 verscheen de track ‘Stir Fry,’ in samenwerking met producer Pharrell Williams. Ook dit nummer staat op het nieuwe project.

Op maandag 22 januari brachten ze de track, ‘Supastars’ uit. Deze song is de meest recente track die ook op het nieuwe album staat.

YouTube player

Bronnen: Instagram, Puna, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Migos Nieuws · Nieuws