“Contracten voor Spice Girls hereniging zijn getekend!”

Geschreven door op 5 februari 2018 om 16:53
Spice Girls - Foto: Sarah & Austin Houghton-Bird - Flickr, license CC BY-SA 2.0

De legendarische meidengroep, die in 1994 werd gevormd, wordt herenigd! De Spice Girls hebben naar verluid een contract ter waarde van 10 miljoen pond per persoon getekend.

Spice Girls plannen een comeback

Scary Spice, Baby Spice, Ginger Spice, Sporty Spice en Posh Spice komen terug! De vijf krijgen elk 10 miljoen pond voor de nieuwe projecten. Het vijftal overweegt tv-projecten in China, een nieuwe tv-talentenjacht, sponsor deals en een compilatie-album dat hun grootste hits viert.

Opvallend gerucht: Er wordt vermoed dat Posh (Victoria Beckham) in haar contract heeft laten opnemen dat ze niet hoeft te zingen!

“We hebben genoten van een prachtige middag bijpraten en herinneringen ophalen aan de geweldige tijden die we samen hebben doorgebracht. We zijn altijd overweldigd door de belangstelling die The Spice Girls over de hele wereld oproepen. De tijd voelt nu rijp om samen een aantal ongelooflijke nieuwe kansen te verkennen”, zo zeggen de dames in een statement.

De laatste keer dat de meiden samen op het podium stonden was in 2012. De groep trad op tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen en de lancering van hun Viva Forever musical.

 Geruchten

Geruchten over een mogelijke reünie zongen al rond sinds hun recordbrekende comeback-tournee in 2009. The Sun onthulde in november 2017 dat alle vijf Spice Girls aan boord zijn voor een reünie in 2018. Victoria vertelde later aan ‘This Morning’ dat er niets gepland stond.

De voetbalvrouw zei destijds: “Het gebeurt niet, op een gegeven moment moet je weten dat het geweldig was… ‘Girl power’ is nog steeds aanwezig en ik geloof er nog steeds in, maar ik zal niet snel meer in een PVC-catsuit zakken. “

Nu blijkt het tegenovergestelde waar te zijn!

 

Bron: The Sun, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...