Martin Garrix gaat knallend het jaar uit met Bouncy Bob!

Geschreven door op 28 december 2015 om 13:04
Mysteryland, Martin Garrix - Foto: ANS Press Society News (Bron: Flickr) (CC BY-ND 2.0)

2015 was (net als 2013 en 2014) een goed jaar voor Martin Garrix. Op oudjaarsavond brengt de 19-jarige dj zijn nieuwe single uit!

Martin Garrix – Bouncy Bob

Bouncy Bob werd al een tijdje gedraaid een livesets en ging ook rond op internet. Lange tijd werd gedacht dat het nummer van Curbi of Oliver Heldens was, maar het is dus van Martin Garrix, samen met twee onbekende Amsterdamse dj-talenten: Justin Mylo en Mesto!

Justin Mylo & Mesto

Justin Mylo (echte naam Emilio Behr) wordt al een tijdje gesupport door Garrix. Mylo staat regelmatig in zijn voorprogramma en draaide ook op de Ibiza-avonden van Garrix.

Mesto (echte naam Melle Stomp) doet het erg goed op Soundcloud. Zijn tracks en remixen worden tien- tot honderdduizenden keren beluisterd.

Oud en nieuw

Martin Garrix brengt de jaarwisseling door in Dubai, waar hij met een groot concert 2016 in gaat luiden. En tegelijkertijd brengt hij dus ook zijn nieuwe track Bouncy Bob gratis(!) uit. Hier alvast een voorproefje: wat vind jij van zijn nieuwe single?

Martin Garrix label

Eerder meldden wij al dat Martin Garrix zijn eigen label aan het oprichten is. Volgens onbevestigde berichten zou hij dat label al op 31 januari lanceren, dus dan kunnen we waarschijnlijk ook weer nieuwe muziek van hem verwachten. Wij zijn benieuwd!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.