De Dijk geeft in juni meerdere shows

Geschreven door op 17 december 2015 om 13:33
De Dijk oudejaarsconcerten, De Dijk - Foto: Gerrit van Kempen - Bron: Wikimedia Commons

De Dijk kondigt aan in 2016 meerdere shows te geven. In de maand juni worden acht podia bezocht.

Concerten in juni

De onverminderd populaire band De Dijk geeft in juni acht optredens op diverse Nederlandse podia. Op 3 juni wordt Gebouw T (Bergen Op Zoom) bezocht, waarna A9 Studio’s (Uitgeest, 4 juni), Bibelot (Dordecht, 9 juni), De Gigant (Apeldoorn, 10 juni), De Vorstin (Zwolle, 23 juni), De Groene Engel (Oss, 24 juni) en Luxor Live (Arnhem, 26 juni). Recent werd ook een groot openluchtconcert in Twente aangekondigd.

Update 11 januari: De Dijk heeft nog een datum toegevoegd aan hun tourschema: op 11 juni zal de band ook te zien zijn in TivoliVredenburg in Utrecht.

De Dijk

De Dijk tickets

Kaarten voor De Dijk zijn per direct in de verkoop gegaan via de sites van de deelnemende podia. Tijdens de concerten komen alle klassiekers, evenals nieuw werk van Allemansplein voorbij. In 2016 doet de ook andere podia aan.

Allemansplein

Het album Allemansplein is de meest recente plaat van de groep. Een sterk album dat wederom de (meer dan dertig jaar) ervaring van de heren toont. De plaat telt veertien tracks, waaronder onderstaand nummer Overal En Nergens. Alvast voorbereiden voor het concert? Allemansplein is verkrijgbaar via onder meer Bol.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·