Waarom Anouk nooit internationaal is doorgebroken

Geschreven door op 26 maart 2016 om 22:51
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons
Anouk scoorde in Nederland hit na hit, dan zou je toch zeggen dat een internationale doorbraak er wel had moeten komen. Toch liep het allemaal heel anders..

De internationale mogelijkheid

Een ruzie heeft alles voor Anouk verpest. Haar enige kans, zoals ze het zelf zegt. Ze was ongeveer vijftien jaar geleden bezig in New York om daar een platencontract te ondertekenen. Echter schreeuwde ze in een club tegen de assistent van de baas van Sony Music dat zij hem zou vermoorden. “Ik was zo dronken. Ik zou wel wat hebben gezegd, maar het nooit op die manier hebben gedaan. Dit was gewoon zeven margarita’s later. Ik heb hem nog gebeld.”

Uiteindelijk heeft de rockster haar excuus aangeboden, maar dat mocht niet baten. Echt balen doet ze niet. “Spijt is een groot woord. Ik heb geen spijt. Als ik er nu over nadenk, denk ik: ik had het nooit zo moeten doen”, zegt Anouk. “Dit was niet slim. Ik had een miljoenendeal. Het zou the next big thing worden. Ik heb het verkloot.”

Geluk bij een ongeluk

“Ik ben bang dat het niet goed voor mij was geweest”, zegt ze, waaruit blijkt dat ze het niet erg vindt dat het zo is gelopen. “De kinderen zijn voor mij ook een deel bescherming. Als ik geen kinderen had gehad, had ik mij kapot geleefd. Voor mij is het goed dat de kinderen er zijn. Dat is de reden dat ik er nog ben.” Een uitspraak van een echte rockartiest.

Anouk’s album

“Queen For A Day” is het nieuwste album van de zangeres en vanaf nu te bestellen via iTunes en Bol.com Het is de opvolger van “Paradise & Back Again” uit 2014. Luister hieronder naar ‘Let’s run away together’, de single die ook op het album te vinden is.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Artiesten · Nieuws