“Slash begonnen aan opnames voor nieuwe soloplaat”

Geschreven door op 3 mei 2017 om 15:56
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators - Foto Andreas Lawen (Wikimedia)

Mogen we binnenkort een nieuwe soloplaat van Slash verwachten? Het lijkt er wel op! De Guns N’ Roses-gitarist zou al begonnen zijn met de opnames voor een nieuw album.

Nieuw soloalbum Slash

Er lijkt een nieuwe soloplaat van Slash aan te komen! De iconische gitarist, die in het verleden al twee albums opnam samen met Alter Bridge-zanger Myles Kennedy, zou al begonnen zijn aan de opnames. Dit meldt muzieknieuws-website Blabbermouth, dat een uit december 2016 stammend interview met Alter Bridge-gitarist Mark Tremonti opdook. In gesprek met radiozender Rock Antenne heeft Tremonti het over de plannen van de Alter Bridge bandleden, waarbij hij indirect ook een andere onthulling doet:

“Heel 2017 staat in het teken van Alter Bridge, dus we toeren het hele jaar lang. Het jaar daarop kiezen we elk ons eigen pad. Ik doe mijn volgende Tremonti soloplaat. Ik weet dat het Slash-kamp begonnen is met het opnemen van muziek en Myles moet daarbij zingen.”

Slash nam al eerder twee albums op onder de noemer Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators en het ziet er dus naar uit dat we een derde plaat mogen verwachten!

Slash in de studio

Het nieuws volgt op foto’s die in april van de legendarische Guns-gitarist opdoken. Hierop was de muzikant in de studio te zien. De foto’s zorgden voor een hoop speculatie. Zou hij aan nieuw Guns N’ Roses materiaal werken of toch solowerk? De tweede optie lijkt nu dus de waarheid!

Guns N’ Roses in Goffertpark

Of Saul Hudson, zoals de gitarist daadwerkelijk heet, momenteel veel tijd heeft om aan een soloalbum te werken valt te betwijfelen. Hij is momenteel namelijk druk aan het toeren met zijn legendarische band Guns N’ Roses! De band trok de afgelopen maanden al door Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Oceanië en binnenkort is ook Europa aan de beurt!

Op woensdag 12 juli staan de rockiconen op het podium in het Goffertpark in Nijmegen.

Bron: Blabbermouth

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.