Noorse metalband Kvelertak in juni naar De Helling in Utrecht

Geschreven door op 12 april 2017 om 13:02
Kvelertak - Foto Fientje (Wikimedia)

De Noorse heavy metalband Kvelertak komt naar Nederland! De band, die in september in het voorprogramma van Metallica in de Ziggo Dome staat, komt op 20 juni naar De Helling in Utrecht.

Kvelertak naar De Helling

Metalband Kvelertak komt naar Nederland! Op dinsdag 20 juni staan de heren op het podium van De Helling in Utrecht. De Noorse band staat bekend om haar snoeiharde metal sound, met invloeden van hard rock, hardcore punk en black metal.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de metalheads zijn verkrijgbaar via het volgende verkoopkanaal:

Concertkaarten

Voorprogramma Metallica

De show van Kvelertak in De Helling is niet de enige keer dat de band in Nederland te bewonderen is. De Noorse metalheads staan in september ook twee keer in de Ziggo Dome, als voorprogramma van Metallica! Metallica-frontman James Hetfield blijkt een groot fan van de Scandinavische band te zijn. Zo is de zanger eerder nog gespot in het publiek bij een show van de Noorse band.

Kom alvast in de stemming voor de Ziggo Dome shows van Metallica, met Kvelertak als voorprogramma! Artiesten Nieuws heeft onlangs de vijf beste live performances van de legendarische metalband op een rijtje gezet:

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.