U2 en Noel Gallagher spelen ‘Don’t Look Back in Anger’ in Londen

Geschreven door op 10 juli 2017 om 11:58
Bono (U2) & Noel Gallagher - eigen creatie

Op zaterdag 8 juli begon U2 aan het Europese deel van haar enorme ‘The Joshua Tree Tour’. Daarbij had de Ierse band een enorme verrassing voor haar fans in petto!

U2 en Noel Gallagher zingen ‘Don’t Look Back in Anger’

Op zaterdag 8 juli stond U2 in het Twickenham Stadium in Londen voor de aftrap van het Europese deel van haar ‘The Joshua Tree Tour’. De Ierse rockers speelden het legendarische album in zijn geheel en trakteerden de fans daarnaast op al haar grootste hits.

Aan het einde van de show had de band een grote verrassing voor haar fans in petto. Oud-Oasis gitarist en zanger Noel Gallagher, die eerder op de avond met zijn band het voorprogramma had verzorgd, keerde terug op het podium.

Noel zong samen met U2 de Oasis-klassieker ‘Don’t Look Back in Anger’, die hij opdroeg aan alle slachtoffers van de vele Britse tragedies van de afgelopen tijd.

‘Don’t Look Back in Anger’

De Oasis-track ‘Don’t Look Back in Anger’ is sinds de verschrikkelijke aanslag in Manchester een veelgebruikt eerbetoon geworden voor alle slachtoffers van de verschillende Britse tragedies. Tijdens het tribute-concert One Love Manchester werd de track gezongen door Coldplay-frontman Chris Martin en ook Oasis-frontman Liam Gallagher droeg de track onlangs op aan de slachtoffers van de tragedies in Manchester en Londen.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Noel Gallagher Nieuws · U2 Nieuws · Videos