Benefietconcert ‘One Love Manchester’ live te volgen op NPO 3 en 3FM

Geschreven door op 2 juni 2017 om 16:25

Het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester wordt op 4 juni live uitgezonden op NPO 3 en bij 3FM! Onder meer Ariana Grande, Coldplay en Katy Perry staan op het podium in Manchester.

Benefietconcert Manchester live bij NPO

Het benefietconcert One Love Manchester zal op zondag 4 juni live te zien zijn op NPO 3! Ook radiozender 3FM zendt het concert voor de slachtoffers van de aanslag bij het concert van Ariana Grande live uit. Tijdens de showstaan enkele van de grootste artiesten van de wereld op het podium, zoals Colplay, Katy Perry, Justin Bieber en uiteraard ook Ariana Grande zelf.

De opbrengst van de avond gaat naar een speciaal Manchester-noodfonds van het Rode Kruis. De show zal vanaf 20:00 uur te volgen zijn via de radio en televisie.

3FM doet verslag

3FM-dj Angelique Houtveen zal live verslag doen vanuit Manchester. Volgens de radio-dj is dit erg belangrijk, zo laat ze in een reactie weten op de website van 3FM:

“Ik vind het erg belangrijk dat 3FM bij het One Love concert van Ariana Grande is. Muziek is zo krachtig en dit concert laat zien dat muziek blijft verbinden, zonder angst. Aanstaande zondag wil ik dat gevoel en mijn ervaringen graag delen met al onze volgers.”

Bron: NPO 3, 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.