Hairmetalband W.A.S.P. in november exclusief naar poppodium 013

Geschreven door op 2 juni 2017 om 14:30
W.A.S.P. - Foto S. Bollman (WIkimedia Commons) (CC BY-SA 4.0)

Fans opgelet! De hairmetalband W.A.S.P. staat op zondag 12 november 2017 in poppodium 013 in Tilburg! De band geeft daar een exclusieve show in Nederland.

W.A.S.P. komt naar Nederland

Goed nieuws voor fans van de shockrockers van W.A.S.P.! De metalgroep is op zondag 12 november 2017 te zien op het podium van 013 in Tilburg.

Tickets voor de show

De voorverkoop start op woensdag 7 juni 2017 om 09:00 uur. Tickets zijn op dat moment onder andere verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Primair:

Concerttickets

Secundair:

Concerttickets

Nieuw album in 2017

De glammetalband werd in 1982 opgericht in Los Angeles. Twee jaar later, in 1984, werd het gelijknamige debuutalbum uitgebracht. In 2017 komen de rockers alweer met hun zestiende studioalbum!

Tijdens de show zal niet enkel nieuw materiaal gespeeld worden, hoogstwaarschijnlijk zullen ook classics als ‘Animal’, ‘I Wanna Be Somebody’ en ‘L.O.V.E. Machine’ gespeeld worden! De twee laatstgenoemde nummers zijn te vinden op het album ‘The Last Command’.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.