Beck aankomende zomer exclusief naar 013 Tilburg!

Geschreven door op 31 januari 2018 om 10:52
Beck - Foto Aurelien Guichard (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Beck komt naar Nederland! De iconische zanger, songwriter en multi-instrumentalist reist aankomende zomer naar Tilburg voor een exclusieve show in poppodium 013. 

Beck aankomende zomer naar 013

Yes! Goed nieuws voor fans van Beck! De Amerikaanse alleskunner keert in 2018 terug naar Nederland. De 47-jarige singer-songwriter trekt op maandag 4 juni naar Tilburg voor een exclusieve Nederlandse show in poppodium 013.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de iconische muzikant zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Colors’

Beck Hansen, die als Bek David Campbell geboren werd, is niet veel in Nederland te vinden. Het laatste volwaardige Nederlandse concert van de zanger vond in 2014 plaats, in de Heineken Music Hall in Amsterdam (tegenwoordig AFAS Live). In 2016 was Hansennog op Best Kept Secret te vinden.

Dat de Amerikaan moeilijk in een hokje te stoppen is, blijkt wel uit zijn albums waarop hij volop experimenteert met genres als hiphop, rock, lo-fi, country, blues en jazz. In oktober 2017 bracht de Californische artiest, die al sinds 1985 op de bühne staat, zijn dertiende studioalbum uit, genaamd ‘Colors’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.