Todrick Hall brengt ‘Hausparty World Tour’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 5 augustus 2019 om 11:25
Todrick Hall (cropped) - Foto: Heike Musicaloris (Flickr, CC BY 2.0)

Todrick Hall komt naar Nederland! Het Amerikaanse multitalent staat in oktober 2019 op het podium van de Melkweg in Amsterdam als onderdeel van zijn gloednieuwe ‘Hausparty World Tour’.

UPDATE: Todrick heeft een extra show in de Melkweg aangekondigd! De eerder aangekondigde show is al een tijdje uitverkocht en daarom heeft de zanger een tweede concert toegevoegd. Todrick staat op zaterdag 12 oktober ook om 14:00 uur ’s middags op het Amsterdamse podium.

Todrick Hall naar Melkweg

Groot nieuws voor fans van Todrick Hall! De Amerikaanse zanger, songwriter, danser en acteur keert op zaterdag 12 oktober 2019 terug naar Nederland voor een optreden in de Amsterdamse Melkweg. Deze avond is de alleskunner te zien tijdens zijn nieuwe ‘Hausparty World Tour’. Het megaproject zit vol zang, dans, opvallende kostuums en uitgebreide decors. Eerder, in 2018, was het talent ook te zien in het Amsterdamse poppodium met zijn project ‘American: The Forbidden Tour’.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Alleskunner

Dat Todrick Hall een alleskunner is mag duidelijk zijn. Naast zanger is hij namelijk ook danser, kostuum-ontwerper, acteur, songwriter, musicalster, choreograaf en regisseur. De Amerikaan produceert wekelijks video’s op YouTube en stijgt al jaren in populariteit. In 2019 staat de teller op ruim drie miljoen YouTube-abonnees. Eén van de meest bekeken korte films op het kanaal van Hall is ‘The Wizard of Ahhhs’, waar ook a-capellagroep Pentatonix in voorkomt.

Benieuwd geworden naar Todrick? Bekijk hier één van zijn populairste video’s:

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.