Todrick Hall brengt ‘Hausparty World Tour’ naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 15 mei 2019 om 17:25
Todrick Hall (cropped) - Foto: Heike Musicaloris (Flickr, CC BY 2.0)

Todrick Hall komt naar Nederland! Het Amerikaanse multitalent staat in oktober 2019 op het podium van de Melkweg in Amsterdam als onderdeel van zijn gloednieuwe ‘Hausparty World Tour’.

Todrick Hall naar Melkweg

Groot nieuws voor fans van Todrick Hall! De Amerikaanse zanger, songwriter, danser en acteur keert op zaterdag 12 oktober 2019 terug naar Nederland voor een optreden in de Amsterdamse Melkweg. Deze avond is de alleskunner te zien tijdens zijn nieuwe ‘Hausparty World Tour’. Het megaproject zit vol zang, dans, opvallende kostuums en uitgebreide decors. Eerder, in 2018, was het talent ook te zien in het Amsterdamse poppodium met zijn project ‘American: The Forbidden Tour’.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 17 mei 2019 om 10:00 uur te verkrijgen. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Alleskunner

Dat Todrick Hall een alleskunner is mag duidelijk zijn. Naast zanger is hij namelijk ook danser, kostuum-ontwerper, acteur, songwriter, musicalster, choreograaf en regisseur. De Amerikaan produceert wekelijks video’s op YouTube en stijgt al jaren in populariteit. In 2019 staat de teller op ruim drie miljoen YouTube-abonnees. Eén van de meest bekeken korte films op het kanaal van Hall is ‘The Wizard of Ahhhs’, waar ook a-capellagroep Pentatonix in voorkomt.

Benieuwd geworden naar Todrick? Bekijk hier één van zijn populairste video’s:

 

Bronnen: Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu