Vrienden David Bowie brengen ‘A Bowie Celebration’ naar Paradiso

Geschreven door op 5 augustus 2019 om 11:08
David Bowie - Foto Ron Frazier - Flickr (CC BY 2.0)

‘A Bowie Celebration’ keert begin volgend jaar terug in Nederland! Vrienden en oud-bandleden van David Bowie brengen het eerbetoon in januari naar Paradiso Amsterdam.

Eerbetoon David Bowie in Paradiso

A Bowie Celebration keert volgend jaar terug in Paradiso Amsterdam! De muziek van David Bowie komt weer tot leven tijdens het eerbetoon, dat gespeeld wordt door een waslijst aan vrienden en muzikanten die lang met Bowie hebben samengespeeld. De tribute show vindt plaats op vrijdag 17 januari 2020.

Het Amsterdamse poppodium, waar de legendarische zanger zelf twee keer optrad, laat weten dat toetsenist Mike Garson de leiding over het project heeft:

“Daarnaast komen ook Gerry Leonard, Carmine Rojas (Let’s Dance / Serious Moonlight Tour), Kevin Armstrong en Alan Childs. Tenslotte mag het publiek een hele rits speciale gasten en verrassingsoptredens van andere bandleden van Bowie verwachten tijdens deze tournee, waaronder Living Colour-zanger Corey Glover.”

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 7 augustus in de verkoop via de website van Paradiso. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · David Bowie Nieuws · Nieuws