Cheryl Cole was bijna dood door malaria

Geschreven door op 8 november 2011 om 21:34
Cheryl Cole - Foto: Georges Biard - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Het had niet veel gescheeld of Cheryl Cole was eerder dit jaar bijna overleden. De zangeres kwam in het ziekenhuis omdat ze malaria opgelopen had.

Cheryl Cole in het ziekenhuis

Cheryl Cole kwam in het ziekenhuis omdat ze malaria opgelopen had. Het enige redmiddel voor de zangeres was om zoveel mogelijk te eten. Deed ze dit niet en kwam ze niet bij, dan had ze volgens de artsen nog maar een dag te leven. Over die periode vertelt in Instyle Magazine: ‘Ik at alles. Ziek zijn opende mijn ogen. Ik ben nu meer gericht op gezondheid en dingen die eerst niet zo belangrijk leken. Ik maak meer tijd vrij voor ontspanning met mijn vrienden en familie.’

Het voorval gebeurde toen ze in Tanzania was met haar ex-vriend Derek Hough. De dokteren gaven haar naast het advies zoveel mogelijk te eten, ook het advies om te stoppen met sporten. Alles is uiteindelijk in orde gekomen en neemt ze op dit moment een album op met Wil.I.Am.

Fight For This Love
http://www.youtube.com/watch?v=XMiy_UsrPDs

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Cheryl Cole Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels