Skillet voor concert naar Nederland

Geschreven door op 25 juli 2016 om 12:36
Skillet - Fotocredits: Jdd2405 - wikimedia commons

De Amerikaanse band Skillet komt in november naar Utrecht om de stad te laten trillen op haar grondvesten met hun keiharde christelijke nu-metal!

Skillet

Jdd2405 – wikimedia commons

Skillet concert

Al twintig jaar staat de Amerikaanse band Skillet aan de top van de christelijke rock. Toevallig bestaan ze ook al twintig jaar. In augustus komt hun tiende album uit, en dat komen ze op donderdag 10 november vieren in TivoliVredenburg Utrecht!

Skillet kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 29 juli om 12:00.

Ontketend

Op 5 augustus komt het tiende album Unleached uit, en daarvan zijn de singles Feel Invincible en Stars al uit. Verwacht hier weer veel van hun furieuze speelstijl. Hoewel, furieus is het niet altijd. De band is uniek omdat ze hun nu-metal combineren met symfonische invloeden en altrock.

In juni lieten ze op Pinkpop al een staaltje van hun kunnen horen. Het was volle bak bij de 3FM-stage, en iedereen feestte mee. Vooral de spannende afwisseling van zang viel op. Niet alleen frontman John Cooper zingt namelijk, maar drumster Jen Ledger doet ook een moppie mee. Komt het zien in november!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.